Forum Mei Jennifer Strona Główna Mei Jennifer
Jennifer Mei

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Skoro tak to wszystko jasne...Ale powiedz mi co rozumiesz pr

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona Główna -> horealrame
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pon Mar 24, 2014 05:42    Temat postu: Skoro tak to wszystko jasne...Ale powiedz mi co rozumiesz pr Odpowiedz z cytatem

Bo oczywiscie wyszlam za szybko od ginekologa i sie nie spytalam;/ seks oferty I jeszcze cos - przez te wszystkie pierduly i przez to cale zamieszanie, stracilam przyjaciolke .
dzięki za informacje.
Od początku stycznia byłam 2 tyg.
Kobiety w wiekszosci sa niskie, ale wiele wcale drobnych nie jest, poza tym oni caly czas cos jedza!
smietnik to panuje w twoim umysle
http://dobra-kosmetyczka.pl/kosmetyczki/warsz awa/kosmetyka-profesjonalna-madame.html
i nie działało za bardzo.
Co stosujecie z rana, żeby pozostał efekt loczków?
Regine- Częstochowa wita
Szczecin to daleko...czemu w Gdansku niema takich mozliwosci...no ja jestem po polrocznym kursie ale to za malo praktyki...teraz mam staz w salonie i duzo sie cofnelam bo tu tylko pomagamy a uparlysmy sie na modelki i w sumie jeszcze to jest dobre ze cos robimy a w domu robie ile sie da wloski ale co z tego skoro trzeba sie uczyc nowych technik i cwiczyc czesanie,ukladanie itp...od patrzenia sie nienauczymy
mam przebity kolczyk od 2 miesięcy chciałbym zmienic na trochę mniejszy-nie podobaja mi się duze kulki.

Data - na dzien dzisejszy a jest to moj 10 dzien glodowki schudlam 6,5 kg. portal społecznościowy pisaĹ‚am, ĹĽe ja raczej nie chudne w dĹ‚uĹĽszej perspektywie.

doktor jednak wprowadzil caly material na raz i mowil, ze bedzie fajnie. Ostatni raz bylam u niej rok temu,w lecie 2009 juz tam nie pracowala. no dokladnie,koordynator.A Ty sie mniej wiecej deklarujesz ile wywieziesz zeby razem z innymi PH spelnic plan(np 5000 HL).Caly czas o to mi chodzi. Co Wy o tym myslicie? Wiecie ile jabĹ‚ko,takie spore,zawiera wÄ™glowodanĂłw?? portal społecznościowy
bo to może być błąd lekarski bo się adwokata pytałam do DidiLbn Witaj http://www.megaupload.com/?d=LFBS3X9D bardzo chcialabym sie tego pozbyc. a ja bym chciała Annę Muchę zobaczyć Na ebayu licytacje zaczynają się od 1 funta, na allegro od kilku zł i można kupić staniki za grosze.
Nie przepadam za tym imieniem.
i po co to jest ?
Ja 2 latka a zaczelam ??
Ja jem małe porcje co 3 godz.
Byłabym już w 16 tygodniu i czułabym już ruchy mojego maleństwa, ta myśl mnie przytłacza.
Pozdriawiam, życzę miłego dnia.
Wolę jak przyjedzie do mnie a nie płacić fortunę w salonie.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pon Mar 24, 2014 05:42    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Mei Jennifer Strona Główna -> horealrame Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: