|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 05:42 Temat postu: Skoro tak to wszystko jasne...Ale powiedz mi co rozumiesz pr |
|
|
Bo oczywiscie wyszlam za szybko od ginekologa i sie nie spytalam;/ seks oferty I jeszcze cos - przez te wszystkie pierduly i przez to cale zamieszanie, stracilam przyjaciolke .
dzięki za informacje.
Od początku stycznia byłam 2 tyg.
Kobiety w wiekszosci sa niskie, ale wiele wcale drobnych nie jest, poza tym oni caly czas cos jedza!
smietnik to panuje w twoim umysle
http://dobra-kosmetyczka.pl/kosmetyczki/warsz awa/kosmetyka-profesjonalna-madame.html
i nie działało za bardzo.
Co stosujecie z rana, żeby pozostał efekt loczków?
Regine- Częstochowa wita
Szczecin to daleko...czemu w Gdansku niema takich mozliwosci...no ja jestem po polrocznym kursie ale to za malo praktyki...teraz mam staz w salonie i duzo sie cofnelam bo tu tylko pomagamy a uparlysmy sie na modelki i w sumie jeszcze to jest dobre ze cos robimy a w domu robie ile sie da wloski ale co z tego skoro trzeba sie uczyc nowych technik i cwiczyc czesanie,ukladanie itp...od patrzenia sie nienauczymy
mam przebity kolczyk od 2 miesięcy chciałbym zmienic na trochę mniejszy-nie podobaja mi się duze kulki.
Data - na dzien dzisejszy a jest to moj 10 dzien glodowki schudlam 6,5 kg. portal społecznościowy pisaĹ‚am, ĹĽe ja raczej nie chudne w dĹ‚uĹĽszej perspektywie.
doktor jednak wprowadzil caly material na raz i mowil, ze bedzie fajnie. Ostatni raz bylam u niej rok temu,w lecie 2009 juz tam nie pracowala. no dokladnie,koordynator.A Ty sie mniej wiecej deklarujesz ile wywieziesz zeby razem z innymi PH spelnic plan(np 5000 HL).Caly czas o to mi chodzi. Co Wy o tym myslicie? Wiecie ile jabĹ‚ko,takie spore,zawiera wÄ™glowodanĂłw?? portal społecznościowy
bo to może być błąd lekarski bo się adwokata pytałam do DidiLbn Witaj http://www.megaupload.com/?d=LFBS3X9D bardzo chcialabym sie tego pozbyc. a ja bym chciała Annę Muchę zobaczyć Na ebayu licytacje zaczynają się od 1 funta, na allegro od kilku zł i można kupić staniki za grosze.
Nie przepadam za tym imieniem.
i po co to jest ?
Ja 2 latka a zaczelam ??
Ja jem małe porcje co 3 godz.
Byłabym już w 16 tygodniu i czułabym już ruchy mojego maleństwa, ta myśl mnie przytłacza.
Pozdriawiam, życzę miłego dnia.
Wolę jak przyjedzie do mnie a nie płacić fortunę w salonie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 05:42 Temat postu: |
|
|
|