|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Pon Mar 24, 2014 05:28 Temat postu: podobno tak jest lepiej, zeby nie przyzwyczaic bolu do jedne |
|
|
Cóż, życzę powodzenia w dalszym życiu... sex anonse Start niski ..
widzialam wiele zle przekłutych pępków, strasznie sie paprały, nie goiły, nawet skóra przebita wysychala i kolczyk odpadał-tragedia.
Ja tez przewaznie przesiaduje w domu albo przy necie jak jest
W weekendy czasem siedze caly dzien przed kompem i jem, a czasem wyruszam na calodniowe wycieczki rowerowe, wiec sie miesiecznie zeruje
Zapraszam
tokso mialam juz przed ciaza u maluszka nic zlego sie nie stalo
LOGIKA ogloszenia towarzyskie zalezy gdzie bedziesz ta hostessa,bo jezeli w jakims klubie to licz sie ze wszystkim,ja bylam w galerii sztuki to spoko tylko zarobki niskie
Rano w telewizji idzie joga i tez dziÅ› poćwiczyÅ‚am ... Hej jak tam dzisiaj? Zadzwonilam tam mówiÄ…c szczerze, że daje kredyt zaufania, poniewaz do tej pory miaÅ‚am bardzo zÅ‚e doÅ›wiadczenia z fryzjerami i nawet powiedziaÅ‚am Pani, że jeżeli znow siÄ™ zawiodÄ™, to bÄ™dÄ™ zajmować siÄ™ wÅ‚osami sama jestem naprawde bardzo ale to bardzo zadowolona, strzygÅ‚a mnie Pani Aneta - to byla moja pierwsza wizyta i to ona namówiÅ‚a mnie, że warto by byÅ‚o nadać moim wÅ‚osom troche wiÄ™cej wyrazistoÅ›ci i nastepnym razem zafarbować je na jakiÅ› fajny kolor... Rano obudzilam sie i mialam je o wiele wieksze niz wczesniej. Asiu, ja jestem z duzego miasta a takiego tatuazu nigdzie u mnie nie wykonuja. portal społecznościowy
Moja gałka oczna była żółta i czerwona , ponieważ przez dwa miesiące nie mogłam otworzyć oka , ale z biegiem czasu wróciło wszystko do normy. Higiena Żywności Autor: a i chciałam dodać, że niestety jestem niska(mam 1,62) i dlatego chcę ważyć 52, a może nawet 50 kg bo przecież fajnie byłoby pokazać się w bikini i nie wstydziś się fałdek tłuszczyku.. „Seksistowska kultura muzulmanów zacheca do ataków na kobiety. wieprzowina,mozna gotowac bez wody pod warunkiem ze warzywa ta wode zawieraja.NP.swieze ,mlode ziemniaki,mloda marchewka itd.jezeli nie masz pewnosci .jezeli chodzi o mieso z kurczaka to na rozgrzane naczynie wrzucamy filet po chwili gdy zetnie sie bialko bedzie mozna obrucic je na druga strone.smazymy pod przykryciem,na najmnieszym gazie czy pradzie,i tutaj wlasciwie nie ma znaczenia czy to jest plyta czy gaz.Naczynia mocno przypalone mozna oddac do serwisu i wyczyscic ale jest to plana usluga,osobiscie radze rozprowadzic po naczyniu plyn do czyszczenia /najlepiej z ZEPTERA/ I ZOSTAWIC NA NOC.jESTEM PRZEKONANY ZE SIE WYCZYSCI.Naczynia z Zeptera daja ogromne mozliwosci ale nalezy pamietac o ogolnych zasadach,jezelimasz watpliwosci to zawsze mozesz dodac odrobine tluszczu czy wody.dobrze jest miec kontakt z przedstawicielem firmy by mogl na biezacorozwiazywac tego rodzju problemy.Jezeli pojawia sie inne pytania to chetnie odpowiem. teraz, 2 dni po miesiaczce, chce zakonczyc te kuracje ginalginem, ale nie wiem czy w ogole jest sens, czy nie lepiej udac sie do lekarza. tez mi nowosc
PRO negative
A jak ktoś będzie uważał, że to cudowny środek i niezależnie od tego co i ile zeżre, to go odchudzi to potem jest rozczarowany.
szuan - czyli w trójke mamy podobną wage ...
...
narazie mam stosowac mascie ktore minimalnie mi to zmiejsza bo nie ma co narazie oczekiwac na cud.;( dermatolog powiedziała ze leczenie blizniowcow jest dłługotrwałe i bardzo ciezkie, lecz ja sie nie poddaje jak narazie mascie sa tanie ale pozniej juz sa drogie.
W drugiej dobie pooperacyjnej podniosłam czajnik pełen wody i puścił mi jeden szewek, musieli założyc mi go jeszcze raz.
Ale ta maść co dała mi koleżanka tez jest dobra...
Strasznie sie boje :/, wiec mam pare pytać do tych co są PO.
dzisiaj robimy zebranie (kierowcy) o podwyżki na zasadzie i na hekto zobaczymy co wyniknie obowiązków przybywa ale na nasz koszt by chcieli robic za free
antic*pate -->zeby to bylo takie proste;( niestety nie jest |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Pon Mar 24, 2014 05:28 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|