|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 12:14 Temat postu: Moze Ty w Polsce bedziesz pierwsza? |
|
|
Krzysztof KiljaĹski & Kayah - PrĂłcz Ciebie, nic portal społecznościowy Plujecie jadem na inne religie,ganicie Turkow za to,ze maja swoje tradycje,a czy cos wogole o nich wiecie???
Hahahahah, dobre dobre.
28
we wrzesniu kĹadÄ siÄ znĂłw do szpitala na scyntygrafiÄ caĹego ciaĹa, Ĺźeby zobaczyÄ co sie dzieje i czy wszystko jest ok.
W czasie Mszy uĹmiechnie siÄ, zawsze jak mnie widzi jak gdzieĹ idÄ lub jadÄ uĹmiecha siÄ i macha, jak zbiera na tacÄ zawsze mĂłwi dziÄki (nie BĂłg zapĹaÄ) uĹmiechnie siÄ , mrugnie ......
Hej
MoĹźemy wspĂłĹczuÄ innym - ale tutaj szukamy porady - jak siÄ pozbyÄ w przypadku, kiedy uwaĹźamy, Ĺźe blizna nas szpeci - lub jak to jest w moim przypadku - blizna jest uciÄ
Ĺźliwa w codziennym Ĺźyciu - pomijam fakt estetyki, bo jest ukryta pod bieliznÄ
, ale nawet takie maĹe coĹ (12 cm) moĹźe sprawiÄ duĹźy bĂłl i dyskomfort.
maja wplyw na nasza mase (ja jestem osoba ktora swego czasu wchlaniala odzywki bialko-weglowodanowe aby przytyc i chodzila 2 lata na silownie - efekt 7 kg w gore - nieduzo chyba jak na 2 lata?).
P.s.a Ty skad jestes?ile masz lat i co porabiasz? seks ogłoszenia Do - ........raczej tak
Pozdrawiam Was wszystkie!!!! Oj,lilianko-znam ten bĂłl. czeĹÄ dziewczyny-och jaka ja jestem szczÄĹliwa- 5 dzieĹ na gĹodzie,taka ĹwieĹźa i czysta . jesli tak to z jakim kosztem siÄ wiÄ
Ĺźe jeszcze taka wizyta? 3,5 g wÄgli. adwokat kraków
Jestem na razie w 3 dniu. teraz niedlugo skoncze 27 lat. LiczÄ na to,Ĺźe u Twojego znajomego teĹź wszystko skoĹczy siÄ pomyĹlnie,oby naprawdÄ ta cierpliwoĹÄ zostaĹa wynagrodzona Hej. a Victoria Station to metro ale tez koncowa stacja kolejowa (duza). WikszoĹÄ nie jest do tego przygotowana. Kilka lat temu zastanawiaĹam siÄ nad wybielaniem , poniewaĹź aparat na zÄbach przez kilka lat utrudnia dokĹadne ich mycie.
a faceci przed 30 sa ok kobiety po 30 czy 40 sa zadbane,wiedza czego chca,nie szukaja na sile meza i sponsora,sa dojrzale i niezalezne;sama jestem trzydziestka ,nie sadze,ze po 40 zmienie sie(moze pare zmarszczek wiecej,ale grunt to je zaakceptowac
anncel----> W takim razie poczekajmy co powie specjalista.
Fafrelka jestem obeznana w nazwach laserĂłw nic poza tym niestety.
Bulimiczka pomyĹlaĹaby mniej wiÄcej tak:
A poĹoĹźne traktujÄ
pacjentki jak zwierzÄta (Ĺźe niby siÄ pieszczÄ
, Ĺźe za duĹźo wymagajÄ
), nie mĂłwiÄ
c o lekarzach, ktĂłrzy majÄ
pacjentki w d... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama