|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 13:54 Temat postu: hahahaha masakra |
|
|
Ale po 1 tygodniu na wadze byĹ‚o 3kg mniej... adwokat kraków Powiedzialam wowczas lekarzowi o pobolewaniu podbrzusza, ale zadnych nieprawidlowosci nie stwierdzil NapisaĹ‚ mi tak
Dni opieki - do uzgodnienia.Mieszkam na ulicy Jaracza (Browar piastowski, koło mostów Warszawskich.
byla ponad 300% ponadnorme.
MoĹĽe jak zobaczy ĹĽe nie robi to na mnie wraĹĽenia to przestanie, wiadomo zakazany owoc lepiej smakuje.
A jak z biustem?.
a ja sie zastanawiam, czy weronika ma powiększone piersi?
Ćwiczyłam, nie jadłam po 17 i trzymałam się 1000kcal i przed ćwiceniami piłam l-karnitynę
przeciez to logiczne ze tez pachną ale nie gadaj glupot ze sa tylko do tego zeby sie roznosil zapach i nie wprowadzaj kogos w bład.A skoro napisalam ze sa ohydne to takze logiczne jest to ze tego próbowalam,wiec nic nowego nie odkryłas. anonse erotyczne a tera ma gdies rozpawe..
mam nadziejÄ™,ĹĽe to jednak trochÄ™ wam pomoĹĽe, Dziewczeta! Z tym ze juz na poczÄ…tku mu powiedzialam czego oczekuje i jak to ma wyglÄ…dac i jesli nie ma zamiaru spelnic moich oczekiwan to niech nawet nie zaczyna, ahaa dodalam ze chÄ™tnie sie odwdziÄ™cze O tym filmie nie mĂłwi siÄ™ w kategoriach \super\ ... Teraz jestem na etapie szukania zajecia portal społecznościowy
Conlai wystarczą google, BearShare i troche chęci Pomoc mamy tez sie przydała. Odkurzacz działa, sprawdzone, a jak chcecie za darmo paczkę z kosmetkami Colway (kolagen) to wejdźcie tutaj: Ja doskonale wiem, jak to moze wplywac na nastroj, ale nie lam sie! grrr : na silownie i step takze akurat delikatnie mówiąc źle nie wyglądam Ehhh.. stanik sportowy, nie muszę niczego więcej wymyślać. Jutro zostaje sam w mieszkanku bo moi wspołlokatorzy wracają na weekend do domu i chyba wieczorem sobie strzele lewatywke.
to co ze jest niska???
Jak występowała w Maratonie uśmiechu to kiepskie kawały opowiadała, ale robiła to z takim przekonaniem jakby to ona była najbardziej zabawna, najważniejsza i w ogóle najfajniejsza.
Uważajcie na fotoodmładzanie --- zgadzam sie !
bÄ…dĹş spokojna, rĂłz jest modny...
Później doszłam do wniosku, że jestem na niego obrażona.
Prawdopodbnie zostało coś zle wykonane przez niego.
Koleżanka mnie nie poznała kumpele z roku też udalo mi się wykręcić od jedzenia, pilam dzisiaj tylko soki troche rozcieńczone wodą, nie byłam głodna.
Czesc dziewczyny!
A więc, tak naprawdę nie mamy wyboru, w saunie musimy wypocząć.
moze popatrzcie na siebie bardziej laskawym okiem? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 13:54 Temat postu: |
|
|
|
|