|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Skd: Denmark
|
Wysany: Wto Mar 25, 2014 07:47 Temat postu: w Levisie model 508 i 509, ewentualnie bardziej klasyczne,z |
|
|
Byłam w sklepie ,nic specjalnego dla samych pająków nie było ,dużo środków było do spryskania pomieszczenia ,po których trzeba wyjść z domu a potem porządnie wywietrzyć ogloszenia towarzyskie kasia.korda, nie nie warto i nie próbuj dziewczynom wciskać kitu, że duży biust to kalectwo, które należy leczyć operacyjnie
co prawda nie \wagowe\, ale ciało lepiej wygląda, jest bardziej jędrne, w obwodach w niektórych miejscach wyszczuplałam (ale niewiele 1 cm - 2 cm).
Najgorsze sa rozmowy z nim,twierdzi,że wszystko jest jego,na wszystko sam zarobił,mimo,że ja pracuję odk ąd skończyłam szkołę!
mam brac po 1 tabletce dziennie tego i tego.
Polecam wiecej cierpliowsci!!
okej dzieki obadamte kawalki ale juz nie dzis...
Pozdrowionka
Moj zamierzony efekt to 52kg.
http://www.allegro.pl/item94600061_sexy_spodn ie_czerwony_latex_z_cwiekam_miss_sixty.html adwokat kraków Ciekawi mnie, ile zjadam dziennie kalorii, ale nie dam rady ich policzyć (tzn.
ech, wytrwałości dziewczynki a co do świąt, ja w Wielkanoc raczej nie jem za dużo, jeśli już to jajka i wędliny, więc spoko Mój ma ponad 40kg i 2razy tyle w sobie szczęścia. a czemu go teraz nie szkolisz a tak powaznie to on pracuje teraz??? Ciesze sie, ze topik powolutku sie rozwija. Ja mam taki sam problem jak Pamcia i Hionka. portal społecznościowy
biodro (przy aparatach na podudziu nie ma grotów). Kukulska moim zdaniem jest za chuda, nie twierdzę, że ma anoreksję, ale mogłaby przytyć. ZABIERACIE PASZPORTY I SIE PRACUJE ZA JEDZENIE No i nadszedł ten pamiętny styczeń. witam.Jestem szcześliwa bo znalazłam topik dla siebie.Ja tez sie dietujęod 6 dni.Jestem 1 miesiac po porodzie i waga staneła mi na 75 kg.Od 5 dni-dziś 6 stosuje dietę kopenhaską i narazie schudłam 4 kg.DZIŚ WAGA WSKAZAŁA 71 HURRA.Nie karmię mojego maleństwa piersią więc zaczynam odchudzanie.Powiedzcie mi proszę jak to jest z tą meridia?BO przepraszam za szczerosć ,ale smiesza mnie kobietki które wazą 50 kg i pisza że siegają po meridie,aby schudnać.Nie potepiam ich-to wasza sprawa kochane,ale troszke pomyślcie!!!Interesuje mnie czy z wagą 71 warto siegać po meridie,bo wiem że jest troche droga,a po drugie jakie sa efekty i co daje ten środek.Czy przy nim też trzeba stosować jakąś rygorystyczną diete,czy tez wolno sobie na troszke więcej pozwolić.No strasznie jestem ciekawa.Pozdrawiam wszystkie odchudzające się. Mam nieciekawe rzęsy- takie ani to gęste, ani długie, czy będzie lepiej sprawdzać się tradycyjna szczoteczka, czy moge poeksperymentować z grzebykiem? odzywek sie boje stosowac wtenczas bo w ogole nie wiem co juz bedzie.
Gora 10.
trzymaj sie kochana
u nas w trade kazdy widzi swoje zarobki, premie na kompie koordynatora i nikt sie z tym nie kryje.Nie wiem jak jest u was
a Wy tez sie gdzies leczycie?
Bóg dał wolna wole, dodając jeszcze, że jak bede miał innych Bogów poza nim, nie pójde do kościoła a seks w celu nawet rozmnożenia traktował z radością spłone w piekle na wieki wieków.
Co miałaś powiedzieć, już powiedziałaś.
no nic, to poszłam spać.
Jeśli będą komórki rakowe to ani leczenie nie pomoże, tylko należy operacyjnie usunąć torbiele. |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Wto Mar 25, 2014 07:47 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|