|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Skd: Denmark
|
Wysany: Wto Mar 25, 2014 08:45 Temat postu: mam wielka prośbe od dłuższego czasu szukam jednej starej |
|
|
jak chcesz porozmawiać z tylko z kilkoma osobami to sobie gadaj na prywatnym czacie, a tu każdy może wejść i powiedzieć co myśli i ty mi tego nie zabronisz. seks ogłoszenia chociaz ktos mysli tak samo jak ja nie nosze takich bo są wg mnie brzydkie.
az wiesie córke grzesia zatkało
mam pytanie co do nadgodzin ponad ten limit 260h w roku, daja wam wolne czy jak??
Dalo efekt schudniecia 16KG!!!!!!!
My tez wynajmujemy...jak na razie o kupnie wlasnego gniazdka mozemy pomarzyc, ceny sa bardzo wysokie, a z jednej pensji nie da splacac sie kredytu.
i 1200 zl brutto plus premia uznaniowa dla fakturzystki( zalezna od humoru dyrektora )
bo kiedyś zostaniesz bez ręki za tą autoreklamę... seks oferty bo juz od momentu jak zaczyna sie sciemniac za oknem, nakrecam sie wewnetrznie.
na zdrówko gdybyś mogła o tej ważnej dla mnie sprawie napisać kilka słowek na mail byłabym Ci wdzięczna do końca życia. Kamka123 czy ten,,, cudowny facet'' pije???miej oczy szeroko otwarte.... A z tą kawką z internetowym przyjacielem daj sobie spokój. czy jest jakas metoda na rozciagniecie pasa w spodniach. KWAS HIALURONOWY ZAMIAST 1000zł JEDYNIE 555zł ZA 1ml portal społecznościowy
Teraz zapuszczam. Po testowaniu kilkunastu z rzędu stwierdzam że lepiej stosować sprawdzone. krwiak. ty jest całość Właśnie dziś zaczynam. To ta cholera mnie wykonczy. Dla wszystkich
Wsuwasz to za paznokieć za róg, tak żeby sterczała z obu stron, obcinasz ostrymi nożyczkami końce tej \nitki\ i pilnikiem ją wsuwasz w szczeliny koło paznokcia, żeby się nie wyślizgneła.
http://www.allegro.pl/item99052062_skorzana_s podnica_naturalna_skora_sexy_.html
Hello!
Staramy się o dzidziusia już jakiś czai i za każdym razem mam nadzieje, że się udało...
biust nie był większy od głowy,to znaczy pojedynczy cycek jeśli jest mniejszy od głowy, to jeszcze ujdzie, grubo zaczyna się wyglądać nawet przy szczupłej sylwetce, jeśli cycek jest większy od głowy, a przeważnie od 75 D już się tak zaczyna ..
Ja mam podobną sytuacje tylko ze moja blizna jest dluzsza i idzie takim zygzakiem.
Znalazłam w końcu idealną fryzjerkę i niestety zmieniła miejsce pracy - szukam pani Kamili, pracowała do grudnia w JLD na Brackiej, jeżeli ktokolwiek wie gdzie teraz pracuje albo chociaż kojarzy nazwisko tej pani (byłoby mi łatwiej szukać) proszę o kontakt na aska_cc@o2.pl
MAM TEN SAM PROBLEM NIKT NIE WIEDZIŁA CO MI JEST ,BOLAŁ MNIE PRAWY JAJNIK I NERKI I Z TYŁU TAK JAKBY KORZONKI ,ZROBILI MI WYNIKI MOCZU BO CZESTO SIKAŁAM WYSZŁY DOBRE ,ZACZYŁAM CZYTAC NA NECIE ZE TO CHLAMYDIA WIEC ZWYZYWAŁM MOJEGO PARTNERA ZE ZARAZIŁ MNIE TYM SWINSTWEM ,ZROBIŁ TEST JEST ZDROWY ,POSZŁAM ZNOWU DO LEKARZA ,OKAZAŁO SIE ZE MAM SKOLIOZE KTÓRA UCISKA JAJNIK I NERKI |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Wto Mar 25, 2014 08:45 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|