|
Mei Jennifer Jennifer Mei
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1216 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 02:47 Temat postu: Gdybym wiedziaĹ‚a, ĹĽe po 1 ml powinien być widoczny efekt |
|
|
v.v.v. sex anonse hej.pisze o tych ramionach bo jestem uczulona jak widzę kobiety, właśnie po odchudzaniu ale bez ćwiczeń, obwisła skóra i wygląda to koszmarnie,tak się załatwiła mojej mamy kumpela schudła 20 kg stosowała diety-ale niezbyt ćwiczyła i wygląda jak spuszczony balon!!!ja na szczęście mam świetne ramoina ale mimo to ćwicze,z brzuchem troche gorzej ale chyba zaczne oprócz orbitreka robić jeszcze brzuszki???????pozdrawiam,,,,,,,,,,,,,,,najgorsze przede mnąSESJA EGZAMINACYJNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzis cwiczylam szostke juz 30 dzien, czyli..zostalo mi tylko 12 Chce was zmotywowac Ja na pewno juz tego nie przerwe bo zaszlam juz za daleko, nie oplaca sie, szczegolnie, ze pierwszy raz to robie.
pozdrowionka i buziaczki dziewczynki
Przygotowałam się na to spotkanie jak nigdy - lista pytań i wątpliwości, dokumenty, cv, listy, referencje...
POZDRAWIAM NICCKK !
wspólne konto, a tym samy większe, bo zsumowane dochody są niekiedy przydatne chociażby w momencie zaciągania kredytów, czy jakichś większych zakupów.
ale po jakims czasie to cholerstwo wracalo.
W piatek mam wizyte wiec sie wszytkiego dopytam u ĹşrĂłdĹ‚a, tylko mam nadzieje, ĹĽe dotrwam do piÄ…tku portal społecznościowy PomyĹ›lcie ĹĽe ma takich TYLKO 5 w miesiÄ…cu ..
wrak czlowieka....szukajacy pomocy....dziecko we mgle....masz racje.... Dodatki do saĹ‚atek: gggg czy Ty mieszkasz w stanach? pozdrawiam Ale osoba ktora nie byla zdolna zawrzec malzenstwa czyli potocznie mowiac z czyjej winy malzenstwo uznaja za niewazne, ma potem zakaz w kosciele przed wzieciem ponownego slubu. seks ogłoszenia
Napiszcie coś jeszcze na temat leczenia, jak to u was było, bo ja od 5 dni biorę Gravistat 125, krwawienie przeszło, ale teraz czekam co sie stanie dalej... Ja początkowo chciałam zmienić ginekologa, ale teraz po ochłonięciu wiem, że nie był w stanie przewidzieć tego co się stało. Tez więcej o nim nie znalazłam. Waga powoli spada. Lekarz oczywiście miałby z tego 400zł, ale mógł też dobrze radzić, w końcu się nie zdecydowałam, nadżerka o dziwo zniknęła w czasie trwania ciąży. a jak wam mijaja koljne dzionki??? Hej dziewczyny
hej ja sie dowiedziałam miesiąc temu ze mam 3 guzy na tarczycy nie są złośliwe lekarz mi powiedział że do wyleczenia farmakologicznego
Właśnie powtórzyłam badania na toksoplazmozę.
...jestem troszeczke zajeta przygotowaniami, dlatego tak malutko pisze
torbiel to jest guz
MoĹĽe? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 02:47 Temat postu: |
|
|